ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάριο εννοούμε το ζωντανό και σε συγκεκριμένο χώρο με ολιγομελή τμήματα ομάδων που οι συμμετέχοντες σε αυτές επιθυμούν την απόκτηση πρόσβασης στη γνώση από ειδικούς και έμπειρους εισηγητές και όχι μόνο, μιας fast track συμπυκνωμένης επιμόρφωσης, που για να την λάβεις απαιτεί μακροχρόνια εκπαίδευση. Τα σεμινάρια σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα θέματά τους σε βάθος και εύρος, γιατί περιέχουν διαδραστικές πρακτικές εφαρμογές. Παράλληλα μοιράζεστε εμπειρίες και ιδέες, που μπορούν να αναπτύξουν την σκέψη σας και έχετε την ευκαιρία να συνυπάρξετε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον, στο οποίο μπορείτε να εξασκήσετε την αυτοπεποίθηση και εξωστρέφειά σας και τις δημόσιες σχέσεις σας, διευρύνοντας την δικτύωσή σας. Στόχος να διευρύνετε τις ικανότητές σας και να είστε απαραίτητοι ως επαγγελματίες στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τα σεμινάρια έχουν στόχο να εισάγουν τον συμμετέχοντα μέσα από το πρόγραμμα στην επαγγελματική παραγωγή.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων βασίζεται περισσότερο στη πρακτική εξάσκηση.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και θα επιβραβευθούν :

α. Το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονέμει

« Πιστοποιητικό παρακολούθηση σεμιναρίου ». Επιπλέον ο συμμετέχων εφόσον το επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος σε διαγωνισμό για « Βραβείο παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών σεμιναρίων Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης » μετά από αξιολόγηση προσέγγισης ραδιοφωνικής εκπομπής με βάση μιας σειράς προτύπων εκπομπών αλλά και

« Έπαινο καινοτομία παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών ». Το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης για όσους λάβουν « Έπαινο καινοτομία παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών » τους εντάσσει δωρεάν στην ομάδα πρακτικής εξάσκησης ραδιοφωνικών παραγωγών για ένα χρόνο με προοπτική να δημιουργήσουν στην συνέχεια την δική τους εκπομπή και να ενταχθούν στην ομάδα των εργαστηρίων παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών.

β. Από την Hellenic Media Group ( Εθελοντικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο ) όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν « Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης » και παράλληλα βεβαίωση δωρεάν συμμετοχής για ένα χρόνο σε ραδιοφωνικές εκπομπές και πρακτική εξάσκηση αρθρογραφίας στην ιστοσελίδα της HMG.

γ. Από την GRlife όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν « Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης » και παράλληλα βεβαίωση αποδοχής δωρεάν συμμετοχής για ένα χρόνο σε ραδιοφωνικές εκπομπές και πρακτική εξάσκηση αρθρογραφίας στην ιστοσελίδα της και το ραδιόφωνο GRlife.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  6934565271 

Πληροφορίες για εκτος Ελλαδας 0030.6934565271

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΜΙΑΣ ΚΑΙ PODCAST