ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΖΟΥ
Νίκος Αλεξάκης : Παρουσίαση Αρώματος
“Nik Alex”
Η Κρήτη είναι γνωστό ότι έχει καλλιτεχνική φλέβα . Έχει αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες σε πολλούς τομείς .
Είναι αυτό το μεσογειακό ταπεραμέντο που μας ξεχωρίζει . Έτσι λοιπόν έχουμε Ανθρώπους που δεν καθησυχάζονται ποτέ και πάντα ψάχνουν να αναδείξουν την δουλειά τους κάνοντας τις ιδέες τους πράξεις . Ένας από αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους είναι και ο σχεδιαστής ρούχων Νίκος Αλεξάκης .
Ο Νίκος Αλεξάκης αυτή τη φορά, μας προσκαλεί στο AvΛI στις 27 Ιουλίου για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια NIK Alex , αλλά και να μας συστήσει την καινούργια του ιδέα , ευωδιάζοντας μας μυστήριο…..με την συλλογή αρωμάτων «Nik Alex » σε γυναικείο αλλά και ανδρικό σκεύασμα .
Όπως πάντα ο Νίκος θα έχει πολλές εκπλήξεις, με ιδιαίτερους και ξεχωριστούς καλεσμένους .
Από την βραδιά δεν μπορεί να λείψει η Επίδειξη Μόδας , γνωρίζοντας πόσο πολύ του αρέσει να ντύνει τις γυναίκες και τους άνδρες με τα υπέροχα ρούχα του .
Η βραδιά θα έχει και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα καθώς ο τραγουδιστής Μάνος Κοκολάκης θα παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο
« Θέλει θράσος ».
Κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι το εκρηκτικό μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου .