Στα πλαίσια του προγράμματος S.K.S.J.PLUS που διενεργεί η European Financial Consultants σε συνεργασία με το Fires Update / ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ I.N.C.P.C.M SCE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΙΔΑΦΚ Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. – Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ εκπαιδεύτηκαν σήμερα οι πρώτοι SUPER JUNIOR+ μελλοντικοί πιλότοι μας, μαθαίνοντας βασικές αρχές τεχνογνωσίας
ρομποτικών συστημάτων (αέρος) καθώς και τις βασικές αρχές αεροπορικής παιδείας επί του πεδίου. Είδαν πολλαπλά μοντέλα Uavs, Inspire 1, Mavic 2, Mavic 3, Tello, Typhhon q500, την τεχνική δομή τους, καθώς αναγνώρισαν κατανοώντας την FPV πτήση μέσω των ειδικών γυαλιών των αεροσκαφών. Με βάση τα παραπάνω θα συνεχίσουμε το εθελοντικό πρόγραμμα #STEAM_KIDS_JUNIOR_PLUS γιατί τα παιδιά μας αξίζουν την καλύτερη εκπαίδευση!
Ευχαριστούμε θερμότατα την κα Μιχαηλίδου Ευαγγελία για την πρωτοβουλία και τη συνεχή υποστήριξή του προγράμματος αυτού όπως επίσης και για την αποκλειστική αυτή πολύτιμη συνεργασία της European Financial Consultants με στόχο την ορθή εκπαίδευση στην απόλυτη τήρηση των πρωτοκόλλων που προβλέπονται.