Μια καταπληκτική ποιητική βραδιά απολαύσαμε όλοι κατά την παρουσίαση των 4 βιβλίων του λογοτέχνη ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΝΟΥ στην υπέροχη ατμόσφαιρα της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών με ένα μοναδικής σύνθεσης πάνελ και ένα ένθερμο κοινό.
Ο χαιρετισμός από την Ειδική Γραμματέα Νούλη Τσαγκαράκη ζέστανε την ατμόσφαιρα.
Οι ομιλητές – Αντώνης Θαλασσέλης, Σοφία Σκλείδα, Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Λεόντιος Πετμεζάς (με τη σειρά ομιλίας τους) – ανέλυσαν έκαστος ένα βιβλίο του ποιητή και μύησαν το κοινό στην κοσμοθεωρία του.
Η μουσική πλαισίωση με βιολιά του Ωδείου Π. Φαλήρου ένωσε υπέροχα το λόγο με το μέλος, απλώνοντας τη μελωδική αισιοδοξία της Άνοιξης του Βιβάλντι.
Θερμές ευχαριστίες, Χρήστο μου, που μου εμπιστεύτηκες τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης, από την οποία όλοι φύγαμε πιο γεμάτοι και πιο πλούσιοι ψυχικά και πνευματικά.
Συγχαρητήρια, και εις άλλα ποιητικά πονήματα που εμπνέουν και ενώνουν τον λογοτεχνικό κόσμο!
Οι χορηγοί επικοινωνίας:
Writers International Edition – The Complete Online Magazine
Ωδείο Π. Φαλήρου