9o ετήσιο συνέδριο για τον Καρκίνο

🔊 9o ετήσιο συνέδριο για τον Καρκίνο: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον καρκίνο με επίκεντρο τον ασθενή

🗓️ 24/9/2024 • Γαλλικό Ινστιτούτο, Αμφιθέατρο Theo Angelopoulos

❓ Ποιοι είναι οι σταθμοί στο μονοπάτι ενός ογκολογικού ασθενή?

❓Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασθενείς με καρκίνο σε όλα τα στάδια της ασθένειας από το πρώτο εύρημα/σύμπτωμα και το στάδιο του προσυμπτωματικού?

❓ Ποια είναι τα εμπόδια που υπάρχουν στη χώρα μας σε μια υψηλής ποιότητας φροντίδα για τον καρκίνο, οι καθυστερήσεις και οι ανισότητες στην πρόσβαση των ασθενών με καρκίνο στις υπηρεσίες υγείας?

❓ Ποια είναι τα θέματα που αφορούν τους φροντιστές των ασθενών με Καρκίνο?

❓ Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας, προκειμένου να επιτευχθεί πρόσβαση των ογκολογικών ασθενών στις νέες καινοτόμες και εξατομικευμένες θεραπείες, διατηρώντας τη βιωσιμότητά του;

❓ Τι λένε γιατροί και ασθενείς για την αξία της ενσυναίσθησης στην επικοινωνία των επαγγελματιών υγείας με τους ασθενείς με Καρκίνο?

👉 Το 9o ετήσιο συνέδριο για τον Καρκίνο με κεντρικό θέμα τις προκλήσεις στη μάχη κατά του Καρκίνου αναμένεται να διερευνήσει σε βάθος αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα! Με την επιμέλεια της οργανωτικής επιτροπής, το συνέδριο φέτος θα δώσει έμφαση στη φωνή των ασθενών και στη μάχη που δίνουν!

Θα είμαστε όλοι εκεί να τους ακούσουμε και να μάθουμε τι χρειάζεται να βελτιωθεί και πόσο δύσβατο είναι τελικά το μονοπάτι ενός ογκολογικού ασθενή στην χώρα μας!

👉 4 άκρως ενδιαφέρουσες ενότητες θα ενισχύσουν το διάλογο για όλα τα σημαντικά θέματα στη μάχη κατά του Καρκίνου και την προώθηση των απαραίτητων προτάσεων προς την βελτίωση των συνθηκών υγειονομικής φροντίδας προς τους ογκολογικούς ασθενείς:

Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση: Πού βρισκόμαστε σήμερα

Ο καρκίνος μετά τη διάγνωση: Στρατηγικές και εργαλεία αντιμετώπισης

Ο καρκίνος στην περιφέρεια

Σχέση ασθενών και ιατρών: Η αξία της ενσυναίσθησης

🌟 Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, τη μάχη κατά του Καρκίνου!

https://bit.ly/4eWbS0D

#cancerweek24

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση