Το ΓΛΩΣΣΑΡΙ της ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου και οι Εκδόσεις Writers International Edition έχουν την ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάσουν το Διεθνώς Βραβευθέν βιβλίο-ιατρικό σύγγραμμα «Το ΓΛΩΣΣΑΡΙ της ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ»

των Συγγραφέων Έλενας Μαγιάτη-Καραμπή & Παντελή Χατζή.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 7.30 μμ. στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Π. Φαλήρου, Αίαντος 28 & Σπάρτης, Τ.Κ. 175 62, Παλαιό Φάληρο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος και η Μαίρη Τρύφων, Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών & Παιδικών σταθμών και Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

Η παρουσίαση και ο συντονισμός θα γίνει από την εκπρόσωπο των εκδόσεων Writers International Edition Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Συγκριτική & Υπολογιστική Γλωσσολόγο–Λογοτέχνη, Γενική Γραμματέα του Writers Capital International Foundation.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του πάνελ, προερχόμενοι από διαφορετικά γνωστικά πεδία και κυρίως από τον ιατρικό χώρο, θα μιλήσουν για το εν λόγω σύγγραμμα με βάση την ιδίότητά τους και υπό τη δική τους οπτική γωνία :

Μαρία Δαρεμά – Συντονίστρια Διευθύντρια του Νεφρολογικού Τμήματος στο Γ.Ν.Α (Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ)

Δρ. Θεόδωρος Χρ. Χήρας – Νεφρολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Σισμανόγλειο Αττικής, συγγραφέας

Δημήτρης Βαρβαρήγος – Συγγραφέας – Ραδιοφωνικός παραγωγός στο Greek Radio & News, Florida

Αθανάσιος Ντούρας – Επιμελητής Μονάδων ΙΚΑΝ Ναυπλίου, ΝΕΚΑΔ Αγίου Δημητρίου και

Μιχάλης Παππάς – Νεφρολόγος.

Με παρέμβαση θα συμμετάσχει στην εκδήλωση η Αγγελική Κομποχόλη – Φιλόλογος, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Γλωσσάρι της Αιμοκάθαρσης» αποτελεί έναν αλφαβητικό οδηγό που έχει γραφτεί για νεφροπαθείς και στοχεύει στην ενημέρωσή τους, καθώς και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρέως κοινού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Επίσης ευχαριστούμε και τους Χορηγούς επικοινωνίας μας, Writers Capital International, Youth WCIF, Academy Language Centres, Writers Edition – The Complete Magazine, Hellenic Media Group και Museum Radio Thessaloniki.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση