6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ «ΓΕΦΥΡΕΣ»Βραβεία κοινού & τιμητικές συμμετοχές

Το Λουτράκι αποκτά το δικό του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο εξής, και από φέτος θα διεξάγεται ετησίως, μετά το Φεστιβάλ των Καννών, τον Ιούνιο, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο εκδηλώσεων στην Κορινθία με πολυθεματικό χαρακτήρα και διεθνείς προεκτάσεις. Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λουτρακίου ΓΕΦΥΡΕΣ πρόσφερε μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία με θέματα κοινωνικά και ανθρωπιστικά, μέσω της ματιάς νέων και έμπειρων δημιουργών και μια όαση αισιοδοξίας, έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης, τέτοια, που μόνο η τέχνη κι ο πολιτισμός μπορούν να προσφέρουν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Πλήθος κόσμου ψυχαγωγήθηκε με τις…

Περισσότερα

H2OnlyBattery Άλλος ένας στόχος της εταιρίας μας επετεύχθη !Τα προϊόντα μας έφτασαν σε σχολείο της Ζανζιβάρης στην Αφρική.

Άλλος ένας στόχος της εταιρίας μας επετεύχθη ! Τα προϊόντα μας έφτασαν σε σχολείο της Ζανζιβάρης στην Αφρική. Ευχαριστούμε πολύ την CR HOPE Foundation https://www.crhopefoundation.org/ για την προσφορά της στην χορηγία των φακών, όπως επίσης και για την διαδικασία μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων στον τελικό τους προορισμό.

Περισσότερα