Ο ΣΠΑΥ περνάει στην ψηφιακή εποχή και στον τομέα των ασύρματων επικοινωνιών!

Ο ΣΠΑΥ περνάει στην ψηφιακή εποχή και στον τομέα των ασύρματων επικοινωνιών!

Μία νέα καινοτομία του ΣΠΑΥ, με νέους ψηφιακούς ασυρμάτους για τα πυροφυλάκια και τα πυροσβεστικά οχήματα, έρχεται να προστεθεί στη συνολική προσπάθεια που καταβάλει ο Σύνδεσμος Προστασίας του Υμηττού για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων γύρω από τον Υμηττό.

Πρόκειται για έναν ακόμα σημαντικό κρίκο που προστίθεται στην αλυσίδα προστασίας του Υμηττού στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου αντιπυρικής προστασίας που υλοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια ο ΣΠΑΥ μέσω του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Στόχος είναι η εξασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο κινητοποίησης σε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκτακτης ανάγκης, με εγκατάσταση νέων σύγχρονων ασυρμάτων σε υδροφόρα και πυροσβεστικά οχήματα των Δήμων – Μελών του ΣΠΑΥ και με φορητούς ασυρμάτους προς τα πυροφυλάκια και τα τμήματα πολιτικής προστασίας των Δήμων.

Η συχνότητα του ΣΠΑΥ αναβαθμίζεται σε ψηφιακή και η μεγάλη προσπάθεια για τη διαφύλαξη του ορεινού όγκου του Υμηττού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς επενδύοντας συνεχώς στην πρόληψη και στην αναβάθμιση των υποδομών μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση