Ο αυθεντικός «Νυχτερινός» φέτος «τρέχει» δυτικά.Σάββατο 19 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας!

Στις αγωνιστικές διαδρομές του δυτικού τομέα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ο φετινός «Νυχτερινός»! Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ θα προσδώσει ιδιαίτερο χρώμα και θα πλημμυρίσει με χαρά τους δρόμους των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά οι οποίοι θα φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό γεγονός της χώρας.

Ο αυθεντικός «Νυχτερινός» που «έδειξε» το δρόμο και καθιέρωσε το νυχτερινό δρομικό κίνημα αναμένεται φέτος να υποστηρίξει τη συμμετοχή πέραν των 15.000 δρομέων. Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο οι εγγραφές είναι διπλάσιες και ήδη έχει επιτευχθεί ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό, γεγονός που οφείλεται στη διεθνή αναγνωρισιµότητα της διοργάνωσης, στις διεθνείς συνεργασίες και ως ιδρυτικό μέλος της Mediterranean Marathon League, στη συμμετοχή της φέτος σε πέντε διεθνείς εκθέσεις μαραθωνίων και στην ηλεκτρονική προβολή της σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες!

Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές – πρωταθλήτριες, δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου, δρομείς με αναπηρίες και δρομείς ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων θα διανύσουν τις εξαιρετικές με πιστοποίηση World Athletics επίπεδες αγωνιστικές διαδρομές του δυτικού τομέα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με την άριστη ποιότητα οδοστρώματος και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική υποστήριξη της Τεχνικής Επιτροπής της διοργάνωσης.

Άρτια υποδοχή και φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υποστήριξη της αγωνιστικής συμμετοχής, συμπερίληψη, κοινωνική ευθύνη και περιβάλλον, αποτελούν πάντοτε βασικό μέλημα και πρωταρχικό στόχο υλοποίησης για την Οργανωτική Επιτροπή.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:30) με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 17:00) με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 20:30) με αφετηρία από το Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου στην Πλατεία Ευόσμου, καθώς επίσης τον Δρόμο Ενός Μιλίου – Family Mile (ώρα έναρξης 17:05) με αφετηρία από το Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Κοινό σημείο τερματισμού όλων των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», όπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Sponsors’ Village) οι δρομείς, οι συνοδοί τους και οι θεατές θα απολαύσουν το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης και των χορηγών της.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την αγωνιστική υποστήριξη των δρομέων, καθώς και για τη διοργάνωση συνολικά υπάρχουν στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

Την πολύπλευρη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες θα πλαισιώσουν οι συναρπαστικές παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Street Half Marathon Night Party την παραμονή του «Νυχτερινού» (Παρασκευή 18/10) στην Πλατεία Ευόσμου, καθώς και Νυχτερινή Μουσική Συναυλία, η οποία θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος το Σάββατο 19/10 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Προθεσμία εγγραφών: Ατομικές έως 25 Σεπτεμβρίου, Ομαδικές έως 20 Σεπτεμβρίου.

Τρόποι υποβολής:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας τη δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση World Athletics. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά, με τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς και από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνεται στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση