Η Ε.Ο.Α. πιστή στις Αξίες της αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον της για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και αναγνωρίζοντας το τιτάνιο ‘Έργο των Ηρώων Στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, σκέφθηκε-σχεδίασε-οργάνωσε και υλοποίησε σήμερα, τη Δράση «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ».

Συγκεκριμένα, συνέλεξε 650 μπουκάλια νερού και σε συνεννόηση με τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό Παιανίας, την Κινητή Επιχειρησιακή Μονάδα της Πυροσβεστικής «ΟΛΥΜΠΟΣ» και την ΕΛ.ΑΣ. (για την απρόσκοπτη και με Ασφάλεια μας, προσέγγιση στο πεδίο της πυρκαγιάς) βρεθήκαμε στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης.

Εκεί σε συνεννόηση τόσο με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγο Χατζόπουλο Νίκο, όσο και με τον Διοικητή του 12ου Π.Σ. κ. Βλαχόγιαννη, παραδώσαμε τα εν λόγω νερά για τις ανάγκες των Στελεχών του Π.Σ. που επιχειρούν στο πεδίο, από την πρώτη ημέρα της γιγάντιας αυτής πυρκαγιάς.

Κοντά μας βρέθηκε και η πρ. Υφυπουργός και Βουλευτής Κυρία Μιλένα Αποστολάκη.

Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στις αλυσίδες Super Market : «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και «THE MART» που άμεσα συμπαραστάθηκαν στην εν λόγω Δράση μας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τον έντονο Κοινωνικό Πρόσωπο τους.

Συνεχίζουμε Μαζί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση