Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κοινότητας Βιλίων στην περιοχή του Μαζίου στο Αλεποχωρι του Δήμου Μεγαρεων.

Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κοινότητας Βιλίων στην περιοχή του Μαζίου στο Αλεποχωρι του Δήμου Μεγαρεων.

Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κοινότητας Βιλίων Ανακοινωση

Σήμερα περί ώρας 14:35 η ομάδα μας βρισκόμενη σε περιπολία μετέβη στην περιοχή του Μαζίου στο Αλεποχωρι του Δήμου Μεγαρεων. Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν 7 άτομα πεζοπόρο από την βάση ετοιμότητα του Αλεποχωριου ενώ μετά από 30 λεπτά στο σημείο βρέθηκε το ΒΙΛΙΑ 1 και 7 μέλη επιπλέον. Περί ώρας 17:20 αφίχθησαν 3 πυροσβεστικά από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος προς ενίσχυση της ΕΠΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ με 10 άτομα πλήρωμα. Συνολικά επιχείρησαν 25 εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ. Οι δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο με εντολή του Άρη Δυτικής Αττικής περί ώρας 20:30. Όλες οι ενέργειες έγιναν υπό την καθοδήγηση του Άρη Δυτικής Αττικής , του Άρματος και του Ερμη Μεγάρων. Παράλληλα στο τομέα των Βιλιων και της Οινόης γινόντουσαν περιπολίες από μέλη μας μέχρι αργά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πυροσβέστες που συνεργαστήκαμε σήμερα καθώς και την εθελοντική ομάδας «ΚΟΥΡΟΣ» που επιχειρήσαμε τα πρώτα κρίσιμα λεπτά και την εθελοντική ομάδα Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας “Πατέρας” που ενίσχυσε την κάλυψη του τομέας μας.

Εάν θέλετε να μας στηρίξετε για να αποκτήσουμε ένα ακόμα όχημα , επώνυμα η ανώνυμα μπορείτε πατώντας σε αυτό τον σύνδεσμος : https://gogetfunding.com/stirixemas/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Απάντηση