Πα. Αυγ 2nd, 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΖΩΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Μια ακόμη αποστολή στην πολύπαθη Εύβοια, 4 Αυγούστου στις 17:00, συγκεντρωνόμαστε για σε σημεία που χτύπησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές, στις Πετριές με έναν τριπλό σκοπό: Την αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν οριακά από την πύρινη λαίλαπα που χτύπησε τις περιοχές, αλλά και την καταγραφή των απωλειών Πανίδας.

↗️Κάντε share αυτό το post.↗️

📍Τοποθεσία: Ακριβή σημεία , μαζί με αναλυτικές πληροφορίες και το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε , θα σας σταλούν ΜΕΤΑ την εγγραφή σας.

🐢Σε απόλυτη συνεργασία με την ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας ζωής, θα σαρώσουμε μια έκταση με σημαντική βιοποικιλότητα που υπέκυψε στις φωτιές.

⛑Η δράση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας μας.

Υποχρεωτική δήλωση ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής εδώ και στο link στο bio!
👉 https://forms.gle/vbdKZZgARZwseg197

* Η Φόρμα θα κλείσει με την συμπλήρωση 20 εθελοντών

🆘Παρακαλούμε κάθε εθελοντής που θα παρευρεθεί να δηλώσει συμμετοχή καθώς είναι σημαντικό να υπάρχουν τα στοιχεία της/του εκ των προτέρων, καθώς είναι σημαντικά για να γνωρίζουμε ότι είναι όλες και όλοι καλά.

❗️Μην έρθετε χωρίς να έχετε συμπληρώσει τη δήλωση, ούτε να φέρετε εθελοντές μαζί σας που δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία.

⚠️Σε περίπτωση που δεν μπορεί να παρευρεθεί ενώ έχει κάνει την αίτηση, παρακαλούμε να ενημερώσει με μήνυμα στη σελίδα μας.

ℹ️ Δεν απαιτείται πρότερη γνώση και εμπειρία στο πεδίο καθώς θα υπάρχει επαρκής αριθμός συντονιστών της Save Your Hood.
Ωστόσο θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε σχετική εμπειρία.

📌Ακριβές σημείο συνάντησης και λίστα εξοπλισμού θα σας σταλεί σε email μετά την εγγραφή σας!

🗣 Μετά την εγγραφή σας θα προστεθείτε σε ομαδική συνομιλία στο Whatsapp! Παρακαλούμε ενημερώστε μας, αν δεν έχετε/ δεν μπορείτε να επικοινωνείτε μέσα απο αυτό το μέσο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Related Post

Απάντηση