Ολοκληρώθηκε ο Διεθνής αγώνας «The 1st Ever Regatta of Champions Kosmos Event»Η Ε.Ο.Α , για επτά ημέρες προσέφερε Υγειονομική Κάλυψη

Ολοκληρώθηκε ο Διεθνής αγώνας «The 1st Ever Regatta of Champions Kosmos Event» Συνολικά 253 νεαροί ιστιοπλόοι, ηλικίας 11-15 ετών, πρωταθλητές της κλάσης στην πατρίδα τους, αγόρια και κορίτσια από 22 χώρες, μονομάχησαν σε 20 ιστιοδρομίες προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος των πρώτων στην κλάση Optimist για το 2024.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από 17-24/06 σε συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.

Η Ε.Ο.Α , για επτά ημέρες προσέφερε Υγειονομική Κάλυψη στους πιο πάνω αθλητές .

Με τα παιδιά, είμαστε ακόμα πιο απαιτητικοί και αυστηροί από τον εαυτό μας .

Είμαστε οι άνθρωποι που τα αγκαλιάζουμε όταν πονάνε.

Σχολαστικοί , διακριτικοί, προσεκτικοί, αυστηροί μα και χαρούμενοι .

Μεγάλη η ευθύνη μας απέναντι στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι μικροί αθλητές , όσες φορές χρειάστηκαν τη συνδρομή μας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Καλαμακίου . Ενός Ιστορικού Ναυταθλητικού Ομίλου , όπου ΚΑΙ σε αυτούς τους Διεθνείς Αγώνες κυριάρχησε ο Επαγγελματισμός, η Υπευθυνότητα , η πλήρης οργάνωση, η Φιλικότητα και η γνώριμη σε όλους μας Φιλοξενία, του Προέδρου, των Μελών του Δ.Σ. , του Διευθυντού-Τεχνικού Συμβούλου, της Γραμματείας και όλων των Μελών-συνεργατών των. Μπράβο και πάλι, στην άοκνη προσπάθεια του Ν.Ο.Κ. να προβάλλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο αλλα και να προάγει τον πανέμορφο αυτό Άθλημα της Ιστιοπλοΐας.

Είναι χαρά μας κάθε φορά η συνεργασία μαζί σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

#rescuer#εθελοντης#volounteer#icareforlife#helptoprotect#πρωτεςβοήθειες#prota_o_politis#πρωτες_Βοήθειες#firstsaid_training#firstresponder_network

Απάντηση