ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

« INTERNATIONAL ASSOCIATION OF CRETAN JOURNALISTS

& MASS MEDIA »

Δελτίο Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Μετά από έγκαιρη πρόσκληση του Δ.Σ για έκτακτη Γενική Συνέλευση με αριθμό πρακτικού :5/19-6-2024 και σύμφωνα με το Άρθρο 11 παράγραφος 1 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/6/2024 και ώρα 19.00 μ.μ στο Υποκατάστημα στα Γραφεία Kρήτης και επί της οδού : Ανθεμίου 4, Ηράκλειο Κρήτης η έκτακτη γενική συνέλευση με παρόντα μέλη ταμειακώς εντάξει.

Τα μέλη της ένωσης υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ που αποτελούσαν οι: Πρόεδρος του Δ.Σ κο. Γεώργιος Μοσκοβίτης, ο Α’Αντιπρόεδρος κος. Παναγιώτης Δρόσος, η Γ. Γραμματέας κα. Μαρία Πολάτου και ο Έφορος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην Κρήτη κος .Χρήστος Ρίγγας.

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παράγραφος 2 του καταστατικού τα παρόντα μέλη δια ανατάσεως των χειρών ψήφισαν πρόεδρο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τον κο. Βασίλειο Δρόσο και Γραμματέα της Ε.Γ.Σ την κα. Αντιγόνη Πλατάκη.

Επίσης η ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε προχωρά στην ειδική αποστολή στις 23 Μαρτίου του 2025 σε ένα 6ήμερο ταξίδι στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου…

Η Ε.Γ.Σ είχε και εκπλήξεις αφού το Τμήμα Κρήτης επιφύλαξε έκπληξη στον πρόεδρο του Δ.Σ κο Γεώργιο Μοσκοβίτη με ευχές για τα γενέθλια που είχε στις 6/6.

Αρκετά συγκινημένος ευχαρίστησε τους συνεργάτες φίλους και συναδέλφους για την όμορφη αυτή γιορτή για την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπο του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ «»» https://kritikoipalmoi-press.blogspot.com/…/blog-post…

Απάντηση