Οι νικητές των Βραβείων και των Τιμητικών Διακρίσεων στο HR Community Conference & Awards 2024

HELLENIC MEDIA GROUP ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων «HR Community Awards 2024», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου ταυτόχρονα στο Anassa City Events στην Αθήνα και στο Imperial Port Convention Club στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης του HR Community Conference & Awards.

Η παρουσίαση της απονομής έγινε στην Αθήνα από την κυρία Αλεξία Κάρκαλου, Υπεύθυνη Skywalker Society του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, και στη Θεσσαλονίκη από την κυρία Χαρά Μπουραντά, Digital Marketing Manager του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα. Οι νικητές των βραβείων αναδείχτηκαν με την πολύτιμη συμβολή της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία απαρτιζόταν από τα εξής μέλη:

  • Γεώργιος Βλάχος, Μέντορας Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Καριέρας, πρώην Γενικός Διευθυντής HR Ομίλου Εταιριών ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-Lafarge Group, πρώην CEO HELLAMAT ABEME-Lafarge Group
  • Παναγιώτης Γκορέζης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στόχος της απονομής των βραβείων είναι να αναδείξουν εταιρίες και οργανισμούς επιβραβεύοντας την ανάπτυξη και την εφαρμογή επιτυχημένων και καινοτόμων πρακτικών, μεθόδων και στρατηγικών του HRM οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην επιχειρησιακή βιωσιμότητα και την προσωπική ευημερία του ανθρώπου, με έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα του HRM.

Απονεμήθηκαν οι ακόλουθες τιμητικές διακρίσεις:

  • «Skywalker» HR Community 2024 στον κύριο Λεωνίδα Χυτήρη, καθηγητή Μάνατζμεντ και πρώην διευθυντή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς
  • HRM Εργαλείο 2024 στην Intersys ΑΕ, την οποία εκπροσώπησαν ο κύριος Λάμπρος Παχής, διευθυντής Πωλήσεων της Intersys, και ο κύριος Μιχάλης Δαβιδέλης, Integrated Solutions & Services Manager της Intersys.
  • HRM Εκπαίδευση 2024 στο Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η κυρία Σοφία Παναγιωτίδου, υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου, η οποία εκπροσώπησε το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • HRM Υπηρεσία 2024 στην ΑμΚΕ IASIS At Work, την οποία εκπροσώπησε η κυρία Ηλέκτρα Σπύρου, Επιστημονική Υπεύθυνη της IASIS At Work.
  • Συμπερίληψη 2024 στην Generation 2.0. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η κυρία Κατερίνα Καπνίση, Career Counsellor & Coordinator της Generation 2.0.

Η τελετή έκλεισε με την απονομή των ακόλουθων βραβείων:

  • Αργυρό Βραβείο Αξιολόγησης και Αμοιβών στη Hersonissos Group Hotels. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Έλενα Κόιου, Corporate Hurman Resources Director του Hersonissos Group Hotels.
  • Αργυρό Βραβείο Αξιολόγησης και Αμοιβών στη Work4u Recruitment Agency, την οποία εκπροσώπησε η κυρία Αγγελική  Κατσιαδάκη, CEO της Work4u.
  • Χρυσό Βραβείο Διαχείρισης Αλλαγών και Καινοτομίας στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία εθελοντισμού, μη κυβερνητική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου, την οποία εκπροσώπησαν οι κύριος Δημήτρης Σταυρόπουλος, επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού / HR Director της οργάνωσηςΚιβωτός του Κόσμου, η κυρία Μαρία Χατζηνικολάκη, Εκτελεστική Γενική Διευθύντρια της οργάνωσηςΚιβωτός του Κόσμου, και ο κύριος Ιωάννης Παπαδάτος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσηςΚιβωτός του Κόσμου.
  • Αργυρό Βραβείο Ψηφιακής Διοίκησης στη Work4u Recruitment Agency. Το βραβείο παρέλαβαν η κυρία Μαριλέττα Παναγούλη, Talent Acquisition Leader της Work4u, και η κυρία Ίριδα Ντινιακού, Senior Talent Acquisition Specialist της Work4u.

Τις τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία απένειμαν οι:

  • Κύριος Δημήτρης Φυντάνης, Επικεφαλής του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
  • Κύριος Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Διευθυντής Επιχειρησιακής Συνέχειας, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα 
  • Κυρία Δώρα Γρηγορίου, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Η διοργάνωση των HR Community Awards 2024 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγός: ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υποστηρικτής: CAREER-DESIGN

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, MAD, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER.GR, KARFITSA, BEATER.GR, CITYCAMPUS.GR, BUSINESS VOICE, TOURISM TODAY.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, PINK.GR, UNITIES.GR, ECOZEN.GR, LET IT BE.GR, CSRNEWS.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Απάντηση