Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει να υποδέχεται τους επισκέπτες και τους συνέδρους της η EduTech Summit & Expo 2024

Η HELLENIC MEDIA GROUP ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η διοργάνωση για προϊόντα & υπηρεσίες υποδομής εκπαιδευτικών κέντρων, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.


Η EduTech Summit & Expo έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επιχειρηματίες τής εκπαίδευσης, διδακτικό προσωπικό και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για τη χρήση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση.

 
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιείται διήμερο συνέδριο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, την έναρξη του οποίου θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός  Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κυρία Ιωάννα Λυτρίβη, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι νέες ανάγκες και οι προκλήσεις που προκύπτουν λόγω της υιοθέτησης τεχνολογιών αιχμής στα σχολεία Α’βάθμιας – Β’βάθμιας εκπαίδευσης, στα πανεπιστήμια και γενικότερα στα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά κέντρα, χωρίς να εξαιρείται και η ανάγκη της δια βίου, πλέον, εκπαίδευσης.
Δείτε τη θεματολογία και τους ομιλητές τού διήμερου συνεδρίου εδώΤο κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο συνέδριο είναι 75€ (60,48€ πλέον ΦΠΑ) και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

– Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
– Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
– Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
– 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο
– Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
Αγοράστε το εισιτήριό σας για το διήμερο συνέδριοΔωράν επίσκεψη στην έκθεση 
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της EduTech Summit & Expo 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή εδώ.   
Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.Κλείστε το δωρεάν εισιτήριό σας για την έκθεση!EduTech, Summit & Expo 2024

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο
Χρόνος διεξαγωγής: 1 & 2 Ιουνίου 2024
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 11:00 – 20:00
Ωράριο συνεδρίου: 12:00 – 18:00‍
Έχετε απορίες;Καλέστε μας στο 210-9245577 ή στείλτε email στο info@verticom.gr
Η EduTech είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο διδακτικό προσωπικό σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση υψηλής ποιότητας ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης.
Ο σκοπός, είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας, τόσο στην δημόσια εκπαίδευση όσο και στους ιδιωτικούς φορείς.EduTech Summit & Expo, Ευμολπιδών 23, Αθήνα, 11854‍, 210-9245577
Για να λαμβάνετε όλα τα newsletter μας χωρίς προβλήματα, προσθέστε την ηλεκτρονική διεύθυνση newsletters@verticom.gr στη λίστα των επαφών σας.‍  

Απάντηση