Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών για 166 εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross

Σε ιδιαίτερα θερμή και συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαίου 2024, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Ν. Πετρίδης του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών για 166 εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και πλήθους εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσία της χώρας.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τα πτυχία σε 75 νέους Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες και 19 νέους Εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου ΕΕΣ, οι οποίοι έδωσαν όρκο πίστης στο ανθρωπιστικό και ερυθροσταυρικό ιδεώδες και δεσμευτήκαν να υπηρετούν και να προασπίζονται τις υπέρτατες αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Παράλληλα, απονεμήθηκαν 50 προαγωγές σε Εθελόντριες του Τομέα Υγείας, 9 προαγωγές σε Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες και 13 προαγωγές σε Εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, ως ελάχιστη ανταμοιβή τους για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο του Οργανισμού όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας πάντα σαν πυξίδα την διευρυμένη προσφορά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Πιτσούλης, εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.

Παρευρέθηκαν, επίσης, η Υπεύθυνη Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ΕΕΣ κα Νικολοπούλου, ο Δ/ντης Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ΕΕΣ κ. Μεμέτ Αλή καθώς και Μέλη των ΔΣ και Εθελοντές όλων των Σωμάτων από όλα τα Περιφερειακά Τμήματα ΕΕΣ της Κρήτης.

Καλή σταδιοδρομία εθελοντές! 👏👏👏

#hellenicredcross#redcross#ifrc

#icrc#volunteers#εθελοντές

#ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός

Απάντηση