«Η ελληνική ενεργειακή μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον.H εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου και γεωπολιτικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

ΑΛΛΗΛΟΝnet και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ):

Πρόγραμμα και Εγγραφή στην εκδήλωση εδώ
‍  Η εκδήλωση με θέμα: “Η ελληνική ενεργειακή μετάβαση  προς ένα βιώσιμο μέλλον, η εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου και γεωπολιτικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο” θα έχει δύο μέρη: 

1. στο πρώτο μέρος ένα πάνελ με κορυφαίους ομιλητές θα αναπτύξει με σύντομες εισηγήσεις κεντρικές διαστάσεις του θέματος της εκδήλωσης. Θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.2. στο δεύτερο μέρος διαδικτυακές συνεδρίες speed mentoring και networking σε break-out rooms, όπου οι προ-εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα μπορούν να συναντήσουν σε μικρά γκρουπ έμπειρους και πετυχημένους μέντορες σε διάφορους τομείς και να συζητήσουν επόμενα βήματα των σπουδών τους ή σχέδια επαγγελματικής ένταξης, ή θέματα καριέρας και επιχειρηματικότητας.  Οι δυο ομάδες μεντόρων θα έχουν τα θέματα:  


a.Απασχόληση και καριέρες στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο ΝΑΤΟ και στο ΥΠΕΞb.Απασχόληση και καριέρες στην ενεργειακή μετάβαση. Πιθανά ελληνικά κοιτάσματα, αναπτυξιακές προοπτικές και θέσεις εργασίας.
 
Στους συμμετέχοντες του Speed Mentoring θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
 
Για να δεις αναλυτικά όλους τους διαθέσιμους μέντορες του δεύτερου μέρους και να συμμετάσχεις σε ομαδικές ή/και ατομικές συνεδρίες Speed Mentoring , κάνε εγγραφή εδώhttps://allilonnet.com/eventapth2024/

Απάντηση