Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ου AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης στην Κέρκυρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ου AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης στην Κέρκυρα. Το 2ο AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης, που οργανώθηκε από το τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra στην πανέμορφη Κερκυραϊκή Λέσχη Τένις ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 12 Μαΐου.

Το τουρνουά, που διήρκησε δύο ημέρες, περιελάμβανε αγώνες σε διάφορες κατηγορίες γυναικών, ανδρών και παίδων προσφέροντας ένα συναρπαστικό θέαμα γεμάτο δράση και ανταγωνισμό. Οι νικητές και οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις και το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η παρουσία τους συνέβαλε στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας γεμάτης ενθουσιασμού και ανταγωνισμού.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Σαλαμπάσης, ο αντιπρόεδρος Αντώνιος Προβατάς, ο πρώην πρόεδρος Ιωάννης Κοντοστάνος και ο γραμματέας Μάριος Κούστας απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές της κάθε κατηγορίας. Από μέρους του τμήματος της AHEPA HJ-34, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τα παιδιά και τους θεατές για την υποστήριξή και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία τον Λευτέρη Παπανελόπουλο.

Το Τουρνουά Αντισφαίρισης 2024 αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός, το οποίο διασκέδασε και ενθάρρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στον χώρο της αντισφαίρισης Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra και τις μελλοντικές εκδηλώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hj34@ahepahellas.org

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Σαλαμπάσης

Γραμματέας: Μάριος Κούστας

Απάντηση