Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-72


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ 81-72 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ FINAL 4 ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ!

Πραγματοποιώντας μια ονειρική 4η περίοδο, ο Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με το «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ, «έκαψε» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (81-72), επιστρέφοντας σε Final 4 Ευρωλίγκας μετά από 12 χρόνια!

Το ματς:


Χωρίς εκπλήξεις παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά με τους Σλούκα, Ναν, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Λεσόρ στην αρχική του πεντάδα και η Μακάμπι με τους Μπράουν, Ντιμπαρτολομέο, Κοέν, Κόλσον και Νίμπο. Νευρικό ήταν το ξεκίνημα του ματς, με τους «πράσινους» να κάνουν δύο λάθη σε συνεργασίες των Σλούκα-Λεσόρ, με τον Γάλλο να ανοίγει το σκορ προτού οι Κοέν και Ντιμπαρτολομέο απαντήσουν και με ένα μικρό σερί 5-0 δώσουν το προβάδισμα στους Ισραηλινούς (2-5) στο πρώτο 2λεπτο.

Με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν επιθετικό ρυθμό, η άμυνα των «πρασίνων» αντιμετώπιζε δυσκολίες στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μακάμπι να προηγηθεί με +5 (4-9) και λίγο αργότερα με +7 (8-15) στο 6’, χάρη στους Νίμπο και Λορένζο Μπράουν. Σε εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές επιθετικά και με τα διαδοχικά τρίποντα των Ναν και Γκραντ μείωσαν σε 14-18, προτού οι Χουάντσο, Σλούκας και Λεσόρ «ροκανίσουν» και άλλο τη διαφορά στο τελευταίο λεπτό, κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 19-21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ SPORT FM

Απάντηση