ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ  & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2024 σύμφωνα με το καταστατικό  Άρθρο 9 παράγραφος 1, μετά το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την 7η Απριλίου 2024 και με  αριθμό πρακτικού Εφορευτικής επιτροπής που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών με αριθμό 4 /7-4-2024,ο εκλεγμένος πρώτος Σύμβουλος κος. Γεώργιος Μοσκοβίτης ως είχε υποχρέωση με επιστολή πρόσκληση  με αριθμό ΑΠ/εξερx/έγγρ : Β-31 /7-4 -2024 , κάλεσε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ σε τακτική συνεδρία, στα γραφεία της ένωσης μας που βρίσκονται επί της οδού Λεάνδρου 24 Τ.Κ 10443 στον Κολωνό στην Αθήνα στον τρίτο όροφο, με θέμα Ημερήσιας διάταξης την Σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και σύστασης των Επιτροπών σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης στο ενιαίο ψηφοδέλτιο της 7ης Απριλίου 2024 .

α) Εξελικτική Επιτροπή, β) Πειθαρχική Επιτροπή ,γ) Επιτροπή Αξιολόγησης εγγραφών.

Η Συνεδρία ξεκίνησε με παρόντες τους : Γεώργιο Μοσκοβίτη , Μαρία Πολάτου, Νικόλαο Γιάνναρη, Παναγιώτη Δρόσο, Νεκτάριο Μπεχράκη, Χρήστο Ρίγγα ,Θωμά Τσιρογιάννη.

Αφού καλωσόρισε τα μέλη που παρευρίσκονταν στην τακτική συνεδρία που το εκλογικό σώμα τίμησε με την ψήφο προτίμησης του στις αρχαιρεσίες, έγινε πλήρης ενημέρωση τους για τα διαδικαστικά και τον άψογο τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών .

Ευχαρίστησε τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής και συγκεκριμένα την κα. Μαρία Κοκόνογλου- Δικηγόρο, & Πρόεδρο της Ε.Ε ,τον κο.Γιώργο Πρωτοψάλτη Γραμματέα της Ε.Ε, και το μέλος της Ε.Ε κο. Μανώλη Πυθαρούλη.    

Ο  εκλεγμένος πρώτος Σύμβουλος κος. Γεώργιος Μοσκοβίτης σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, κάλεσε στην συνέχεια τα εκλεγμένα μέλη να προχωρήσουν σύμφωνα με το καταστατικό στην εκλογή του Νέου Δ.Σ και  ποιά θέση αρμοδιότητας διοίκησης της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε θα έχουν τα μέλη του Δ.Σ.

α) Πρόταση ή αντιπρόταση για την θέση του πρόεδρου του Δ.Σ ,β) θέση: Γ. γραμματέα, γ) θέση :Α’ Αντιπρόεδρου, δ) θέση: Β’ Αντιπρόεδρου ,ε) θέση: Tαμία, ζ) θέση: Εφόρου,

η) θέση: Υπεύθυνου Δημοσιών Σχέσεων.

Ακολούθησε στην συνέχεια η μυστική ψηφοφορία για τις θέσεις που προαναφέρονται παραπάνω.       

Μετά την ψηφοφορία ομοφώνως τα επτά μέλη των συμβούλων εξέλεξαν τους :

  Γεώργιο Μοσκοβίτη – Πρόεδρο του Δ.Σ                                                    (Ψήφοι 7) 

  Παναγιώτη Δρόσο   -Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Υπεύθυνο για την Κρήτη.    (Ψήφοι 7)

  Νικόλαο Γιάνναρη    -Β’ Αντιπρόεδρο-Υπεύθυνο Ηπειρωτικής Ελλάδος    (Ψήφοι 7)

  Μαρία Πολάτου       – Γενική Γραμματέα & Υπεύθυνο τύπου                     (Ψήφοι 7)

  Θωμά Τσιρογιάννη – Ταμία                                                                      (Ψήφοι 7)

  Νεκτάριο Μπεχράκη- Υπεύθυνο Δημοσιών Σχέσεων & Επικοινωνίας        (Ψήφοι 7)

  Χρήστο Ρίγγα – Έφορο & Υπεύθυνο Δημοσιών σχέσεων και επιτροπών στην Κρήτη.                 

                                                                                                                 (Ψήφοι 7)

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,

 ο πρόεδρος του Δ.Σ ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ να γίνει ως ορίζει το καταστατικό η σύσταση σε σώμα όλων των εκλεγμένων επιτροπών .

Α) Η πρώτη επιτροπή της Εξελεγκτικής επιτροπής  συστάθηκε σε σώμα ως εξής : α) Κατσούλη Αθηνά-Πρόεδρος ,β) Λεκάκης Ιωάννης –Γραμματέας, γ) Ροδιτάκης Κωσταντίνος –Μέλος.   

Β) Η δεύτερη επιτροπή του Πειθαρχικού σε σώμα έχει ως εξής :α) Γρηγόριος Βερροιώτης- Πρόεδρος, β) Λουκόπουλος Χαράλαμπος –Γραμματέας, γ) Παρασύρης Ιωάννης –Μέλος.  

Γ) Η τρίτη επιτροπή Εγγραφών & Αξιολόγησης έχει ως εξής : α) Λάζαρη Ειρήνη –Πρόεδρος ,β) Μπεχράκη Φωτεινή Γραμματέας, γ) Πυθαρούλης Νικόλαος –Μέλος.

Για την επιτροπή Αξιολόγησης εγγραφών με ομόφωνη απόφαση του το Δ.Σ αποφασίζει ότι θα είναι  πενταμελής και θα την στελεχώνουν εκτός από τα 3 μέλη και ο πρόεδρος του Δ.Σ & ο/η Γενικός Γραμματέας σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Δ.Σ ,με Αριθμό πρωτοκόλλου Πρακτικού:A-19/13/4/2024, και θα παραμείνει μόνιμα αυτή η απόφαση που θα αποτελέσει πρόσθετο Άρθρο στον Εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της Ένωσης μας .

Δ) Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με Αριθμό πρωτοκόλλου Πρακτικού:A-19/13/4/2024, για την καλύτερη λειτουργία της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε στην Κρήτη  ο Έφορος κος .Χρήστο Ρίγγας αναλαμβάνει εκτός από τα καθήκοντα του εφόρου & Υπεύθυνος Δημοσιών Σχέσεων στην Κρήτη , και η ομάδα συνεργατών του θα στελεχώνετε από την κα. Πλατάκη Αντιγόνη, και τους κυρίους Μπιμπάκη Νικόλαο και Αλεξάκη Νικόλαο.

Ο κος. Χρήστος Ρίγγας θα πρέπει νε έχει αγαστή συνεργασία με τα μέλη της ομάδος του ,και για οποιαδήποτε απόφαση του για την εργασία του στις Δημόσιες σχέσεις της ένωσης μας ,θα πρέπει να ενημερώνει και να  έχει την έγκριση του  Α’ Αντιπρόεδρου κου. Παναγιώτη Δρόσου ,ο οποίος υποχρεούται να ενημερώνει με την σειρά του τον Υπεύθυνο Δημοσιών Σχέσεων κο. Μπεχράκη Νεκτάριο, για τις δραστηριότητες τους στην Κρήτη.

                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Υπεύθυνη Γραφείο Τύπου                               Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων     

Μαρία Πολάτου                                                              Νεκτάριος Μπεχράκης

Η ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , Είναι αναγνωρισμένη από Ειρηνοδικείο Αθηνών 79/22-3-2021 /& το Πρωτοδικείο Αθηνών 33158/2021 .Το καταστατικό επί του σώματός του φέρει για την γνησιότητα αυτού, επισημείωση όπως προβλέπεται από την Σύμβαση της Χάγης της 5ης Οκτωβρίου 1961, αναγνώρισης του καταστατικού της , με Αριθμό πρωτοκόλλου 2487/2021.

Απάντηση