Η Ellopia Films USA με έδρα την Νέα Υόρκη , μετά και από έγκριση του Ελληνικού Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προτίθεται να πραγματοποιήσει ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ με σκοπό την προβολή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Η Ellopia Films USA με έδρα την Νέα Υόρκη , μετά και από έγκριση του Ελληνικού Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προτίθεται να πραγματοποιήσει ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ με σκοπό την προβολή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αμερικανικό και παγκόσμιο κοινό. H κινηματογραφική εταιρεία Ellopia έχει δημιουργήσει τα τελευταία 8 χρόνια και άλλα ντοκιμαντέρ που αφορούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα: 1) ΕΜΑΚ in Rescue Mode, 2) KEOAX the Guardians of Mt Olympus (Eλληνικές Ειδικές Δυναμεις στο κέντρο εκπαίδευσης του Ολύμπου 3) PROUD BLUE Police of Thessaly ένα ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Αστυνομία, Proud Blue Police of Thessaly και το EVROS CRISIS 2020 Ellopia έρχεται να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την ιστοριά και την αποστολή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024 και θα προβληθεί στο αμερικανικό εκπαιδευτικό κανάλι της Νέας Υόρκης.

ο σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει η πολυβραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη, με 46 χρυσές παγκόσμιες διακρίσεις στο ενεργητικό της., ενώ την υπογραφή του στην σκηνοθεσια βάζει και ο Δημήτρης Ζησόπουλος.


“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε όλοι οι συνεργάτες της Ellopia, Ελληνες και μη. Θέλει σεβασμό, μελέτη σεμνότητα και πολύ προσοχή. Καλούμαστε να καταγράψουμε με τον φακό μας την ιστορία των λαμπερών Ελλήνων της Πολεμικής Αεροπορίας.Ευχαριστούμε το Υπουργείο Αμύνης που μας εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά!
Αθηνά Κρικέλη Σκηνοθέτης


Η προετοιμασία των γυρισμάτων ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 2023

Απάντηση