Παρουσίαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασιατικών Αθλημάτων στο Πολεμικό Μουσείο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων παρουσίασε στο Πολεμικό Μουσείο τα αθλήματα και τις ομοσπονδίες που συνεργάζεται και έχει ως σκοπό να τα προωθήσει σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΕΟΑΑ και οι χαιρετισμοί επισήμων προσκεκλημένων

-Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχία της πρόσφατης παρουσίασής των αθλημάτων και πολεμικών τεχνών της Καμπότζης, Ταϊλάνδης, Μυανμάρ, Φιλιππίνων, Ινδονησίας, Βιετνάμ που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο στις 7 Απριλίου.

Με την παρουσία αξιότιμων προσκεκλημένων, συμπεριλαμβανομένων δημάρχων, πρεσβευτών, προέδρων, πολιτικών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού, η εκδήλωση παρουσίασε την πλούσια ιστορία αθλημάτων που καλλιεργεί αποκλειστικά η ομοσπονδία μας.

Η παρουσίαση υπογράμμισε την αφοσίωση της (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) στην προώθηση της αθλητικής αριστείας και στην προώθηση της πολιτιστικής ανταλλαγής μέσω του αθλητισμού.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι το πάθος και τη δέσμευση των αθλητών μας σε διάφορους κλάδους, αντανακλώντας την ποικιλομορφία και τη συμμετοχή που υπερασπίζεται η ομοσπονδία μας

Επιπλέον, η (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) άδραξε αυτή την ευκαιρία για να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας να ενταχθούν ως μέλη μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις με Εγγραφές και Συνδρομές Συλλόγων για κάθε νέο έτος στην ομοσπονδία μας.

ΠΗΓΗ https://www.apexsports.gr/

Απάντηση