Ο Φωτομαραθώνιος Ελπίδας ενάντια στον Καρκίνο “Click for Life” στην 5η Νοσηλευτική Ημερίδα Ογκολογίας και το 6ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος!

Eyes of Light – Φορέας Τέχνης στην Υγεία

Ο Φωτομαραθώνιος Ελπίδας ενάντια στον Καρκίνο “Click for Life” ταξιδεύει! 240 φωτογραφίες από τη φετινή πανελλαδική φωτογραφική μας διοργάνωση, θα προβάλλονται στο χώρο του 6ου Ογκολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος και της 5ης Νοσηλευτικής Ημερίδας Ογκολογίας, στο Larissa Imperial Hotel, από 11-13 Απριλίου!

🙏 Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που διοργανώνει, μαζί με την Εταιρεία Κλινικής και Εργαστηριακής Έρευνας στην Ογκολογία, τη Νοσηλευτική Ημερίδα στις 12 Απριλίου, με την αιγίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.

Το 6ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος διοργανώνεται από την Εταιρεία Κλινικής και Εργαστηριακής Έρευνας στην Ογκολογία, σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 11-13/4/2024 στη Λάρισα και τελεί υπό την αιγίδα και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.

👉 Όσοι βρεθείτε στη Λάρισα, μπορείτε να δείτε την προβολή των υπέροχων εικόνων που διαλέξαμε για εσάς, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και φυσικά για τον Φωτομαραθώνιο “Click for Life”!

#EyesofLight#ΦορέαςΤέχνηςΣτηνΥγεία#ArtsInHealthHub#ClickforLife#PhotoMarathon#projection#DigitalExhibition

Απάντηση