Την Παρασκευή 18 Ιουνίου οι Έλληνες Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology βρέθηκαν στην περιοχή της Ελευσίνας και έδωσαν τρόφιμα σε Οργανισμό, που φροντίζει με επιμέλεια τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ήταν ακόμα μια πράξη αλληλεγγύης από τους Εθελοντές, σε μια εποχή που όλοι χρειάζονται μια υποστήριξη μετά από την παρατεταμένη περίοδο έντασης, που όλοι μας βιώσαμε.
Οι Εθελοντές της Scientology έχουν πάντα πυξίδα τα γραπτά του συγγραφέα και Ανθρωπιστή L. Ron Hubbard και εφαρμόζουν τα λόγια του :
«Ο εθελοντής λειτουργός δεν κλείνει τα μάτια του στον πόνο, στο κακό και στην αδικία της ζωής. Αντίθετα, είναι εκπαιδευμένος ώστε να χειρίζεται τα παραπάνω και να βοηθά τους άλλους ν’ ανακουφιστούν από αυτά τα δεινά και να αποκτήσουν, επίσης, νέα δύναμη ως άτομα». L. Ron Hubbard