Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού χάρη στο γκολ του Μποάκιε στο 61ο λεπτό και πήρε το πρώτο της τρίποντο φέτος. Χωρίς νίκη παραμένουν οι Βοιωτοί.
Η Λαμία έφτασε τους έξι πόντους παρέμεινε στους δύο η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς, που έκανε ντεμπούτο.
Το ματς στο πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερο βαθμό και σε αυτό ίσως οφείλεται και η αγωνιστική απραξία λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Μάρκοβιτς σε αντίθεση με το Λεβαδειακό που στόχευε σε αντεπιθέσεις.
Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 6΄ ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπελμόντ σούταρε, με τη μπάλα ωστόσο να κοντράρει ενώ σε δεύτερη προσπάθεια να περνά εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά στημένα αλλά πέρασαν αναξιοποίητα.
Ο δραστήριος Νούνιες θέλησε να πάει στο ένας με έναν, η δεξιά πλευρά των παικτών του Φέστα ήταν πιο κινητική με Τσιλούλη και Σιμόν αλλά το «δίδυμο» Βινίσιους και Λιάγκα ήταν ανίκητο από αέρος και απομάκρυνε οποιαδήποτε υποψία ευκαιρίας μπροστά από τα καρέ του Μάρκοβιτς.
Στο δεύτερο 45λεπτο, η Λαμία «πατούσε καλύτερα» και απειλούσε με σέντρες και πάλι από τα δεξιά ενώ ανέβηκε ακόμα περισσότερο με την είσοδο των Ντε Βινσέντι, Ασκόφσκι στο 57’.
Στο 61ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να διώξει, ο Μποάκιε κυνήγησε τη φάση και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειχναν την υπεροχή τους και δεν άφηναν τους Βοιωτούς να αντιδράσουν ουσιαστικά, καθώς όποια γεμίσματα έγιναν προς την περιοχή, απομακρύνθηκαν.
Το πρώτο μέρος πέρασε γρήγορα στη λήθη. Οι δύο ομάδες κατανάλωσαν αρκετή ενέργεια στις μονομαχίες τους στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ απειλούσαν με το σταγονόμετρο. Οι Βοιτωτοί είχαν τελική στο 6′ με τον Μπελμόν, ενώ δύο λεπτά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Τσιλούλη.
ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες (58′ Ασκόβσκι-90+3′ Μπενίτεθ), Σλίβκα (58′ Ντε Βινσέντι), Τσιλούλης, Μποάκιε (71′ Μανούσος)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βήχος (71′ Παναγιώτου), Μπελόντ, Μεχία (75′ Τσιριγώτης), Βρακάς, Σκράβκα (63′ Νίκας), Μουτίνιο, Δούμτσιος (75′ Τορό)